Deelnemen aan Sportakkoord

De coördinator van het Sportakkoord Den Helder vraagt je om aandacht te schenken aan ingediende actiepunten en om samenwerkingen nieuw leven in te blazen.

Wellicht ontvang je de nieuwsbrief over het Sportakkoord of is nieuws over het Sportakkoord al via andere wegen door jou ontvangen, maar hierbij een oproep om de actielijst https://www.sportakkoord-denhelder.nl/acties nog eens door te nemen.

In de actielijst staan organisaties en verenigingen genoemd die een actiepunt hebben ingediend of betrokken zijn bij een actiepunt en genoemd staan bij één of meerdere actiepunten.

  • Wat is de stand van zaken van deze ingediende actiepunten
  • Zijn er acties succesvol gerealiseerd en heb je daar een inspirerende verhaal en of foto’s van?
  • Het zal misschien nodig zijn om de contacten met elkaar weer aan te halen en zo acties weer nieuw leven in te blazen om actief tot uitvoering over te kunnen gaan of
  • Zijn actiepunten geschrapt?

Graag ontvang ik het laatste nieuws wat ik kan verwerken in de actielijst of ontvang inspirerende voorbeelden https://www.sportakkoord-denhelder.nl/praktijkvoorbeelden die ik kan plaatsen op de website.

Heb je in de afgelopen periode inspiratie opgedaan en zie je nieuwe kansen op samenwerking of anderzijds kansen om uitvoering te geven aan de ambities uit het Sportakkoord? Omschrijf jouw idee en dien het in als actiepunt! https://www.sportakkoord-denhelder.nl/nieuwe-acties Indienen kan op elk gewenst moment.

Heb je stimuleringsbudget nodig om jouw actiepunt te realiseren? Doe dan een aanvraag voor stimuleringsbudget. Let wel op de voorwaarden waar je aanvraag aan moet voldoen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, word dan lid van de nieuwsbrief

Met sportieve groet,

Lydia van Noord
Coördinator Sportakkoord