Help jij OKK er weer bovenop

DEN HELDER – Gymnastiekvereniging OKK Den Helder bestaat al bijna 140 jaar. Door allerlei omstandigheden is op dit moment het voortbestaan van OKK helaas in dringend gevaar. De trainers en bestuursleden doen een oproep aan alle leden van OKK en geïnteresseerden om de vereniging te ondersteunen met wat voor hulp dan ook. Kom naar de bijeenkomst op 18 juni.

Hoe kun je helpen?
Het huidige bestuur van OKK heeft professionele ondersteuning aangevraagd en gekregen van NOC*NSF en Team Sportservice om samen de club weer gezond en vitaal te krijgen.  Maar de club heeft juist ook hulp nodig van alle leden, ouders en vrijwilligers. Zij kennen de vereniging het best. Denk met ons mee over hoe we OKK er weer bovenop helpen.

Geschiedenis OKK
Op 22 maart 1882 werd in Den Helder scherm- en gymnastiekvereniging Oefening Kweekt Kunst opgericht. In de loop der tijd werd het schermen minder en bleef alleen de gymnastiekvereniging over. Inmiddels is OKK een omnivereniging geworden, waarnaast gymnastiek en turnen nog diverse andere sporten worden beoefend. Zoals badminton en (step)aerobics. Eind 2006 is de naam dan ook veranderd in sportvereniging OKK.

Een prachtige nieuwe locatie
In 2011 is OKK verhuisd naar een nieuw gebouw met een prachtige turnzaal, waar turnsters onder professionele leiding hun sport kunnen beoefenen. Tijdens de jaarlijkse wedstrijden meten zij zich met turnsters van andere verenigingen en vallen vaak in de prijzen.

OKK in een crisis
De sportvereniging heeft te maken met terugloop van leden, vrijwilligers en bestuursleden. Een gezonde club werkt alleen met een voltallig bestuur, trainers, vrijwilligers en natuurlijk een volle ledenlijst met leden van jong tot oud die met plezier bij OKK hun sport beoefenen.

Kom jij ook 18 juni?
Op vrijdag 18 juni houdt OKK voor alle leden (en hun ouders) een avond waar ze met elkaar kijken naar de toekomst van de vereniging. De avond wordt geleid door Bart Hendriks (NOC*NSF). Aan de orde komt ‘Samen in gesprek voor een gezonde, vitale vereniging’. De bijeenkomst is in of bij het clubgebouw aan de Marsdiepstraat, iedereen is welkom vanaf 18.45 uur. Opgeven bij Irma Maidman. Mail naar irmamaidman@hotmail.com of bel naar: 06-10517074.