Nationale sportweek

Sluit met jouw vereniging aan bij de Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek valt ook in de periode van de Zomerboost. De Nationale sportweek is dit jaar van 16 tot 25 september. Bied met jouw vereniging ook activiteiten aan en plaats die op Noord Holland actief. Zo brengen we samen inwoners in Noord Holland in beweging. Bundel de krachten met andere verenigingen en maak er een feestje van.

Het doel is om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om te sporten en te bewegen, allemaal op hun eigen manier. Werk met thema’s als gezondheid, ouderen, jeugd, bewegen in de buitenruimte, inclusie en meedoen in de maatschappij.
Ook het werven en of behouden van leden kan een doel zijn. Als daar gelden voor nodig zijn , vraag dan stimuleringsbudget aan via het Sportakkoord. Maak gebruik van de landelijke aandacht voor sport en bewegen in deze periode.

https://www.sportakkoord-denhelder.nl/nieuwe-acties. https://www.sportakkoord-denhelder.nl/zomerboost

Aftrap met de Beactive Night

Team Sportservice Den Helder organiseert met sportverenigingen en organisaties op maandagavond 19 september de BeActive Night. Doe je ook mee?
Aansluiten met jouw vereniging of organisatie en een toffe activiteit aanbieden kan gewoon! Organiseer een nieuwe of bestaande activiteit en bied die aan tijdens de Beactive Night. We starten met een gezamenlijke w-up, gegeven door Rik Niks en daarna gaan we een uur samen bewegen. We sluiten af met een cooling down en een gezonde smoothie.
Tevens schenken we deze avond aandacht aan het Preventie akkoord. Wethouders uit omringende gemeenten zijn uitgenodigd.

  • Locatie Willemsoord
  • W-up om 19:30
  • Sport per vereniging van 19:45-20:30
  • 20:35 cooling down
  • 21:45 afsluiten met een gezonde smoothie en opruimen

Activiteit aanbieden en deelnemers werven

Op Noord Holland Actief bied je jouw activiteit aan onder het project Nationale Sportweek en je kunt starten met het werven van deelnemers. Deel de inschrijflink op je eigen website en in uitingen op social media. Team Sportservice deelt de website Noord Holland Actief ook met de lokale pers en media.
Ben jij niet diegene die activiteiten opzet? Stuur deze mail dan door naar anderen in jouw vereniging of club die dit op kan pakken.

Heb je nog vragen? Stuur mij dan een mail en ik kom er zo snel mogelijk op terug.

Alvast bedankt en hopelijk tot de Nationale Sportweek!
Met sportieve groet,

Lydia van Noord
T 0223- 68 47 26
E lvannoord@teamsportservice.nl
Aanwezig: maandag t/m donderdag