Sportgala 2023

Helders Sportgala 19 januari 2023 (19.30)

Op 19 januari 2023 zet de gemeente topsporters, (inter-)nationale Helderse kampioenen en sportteams die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd in het zonnetje tijdens de parade der kampioenen. De wethouder reikt aan die sporters de gemeentelijke sportpenning uit en de prijzen voor sporters uit elke categorie.

Tijdens het Sportgala maken we voor elke categorie bekend welke genomineerde de prijs ontvangt voor sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en oeuvreprijs. De vijf koppige jury, bestaande uit leden van de Sportfederatie, de gemeente Den Helder, de Helderse courant en Team Sportservice heeft uit elke categorie drie sporters gekozen en één winnaar bepaald.

Naast de feestelijke uitreiking van de sportprijzen en de kampioenenparade is er een zeer gevarieerd programma. In een tijdbestek van anderhalf uur zullen Helderse sporters en/of verenigingen flitsende demonstraties verzorgen die je niet wil missen!

Kaarten zijn gratis verkrijgbaar bij theater de Kampanje: https://www.kampanje.nl/voorstellingen/6054/In_opdracht_van_de_gemeente_georganiseerd_door_Team_Sportservice_Noordkop/Het_Helderse_Sportgala_2022

U ontvangt deze mail omdat u bent opgenomen in de mailinglijst die ik in de tijd van de Corona pandemie gebruikte.

Mocht u geen behoefte meer hebben om mails via deze weg te ontvangen, laat het mij dan weten. Dan zal ik uw e-mailadres uit de mailinglijst verwijderen.

Met vriendelijke groet,
Cynthia van der Horst