Sportgala

Op donderdagavond 25 januari 2024 vindt het jaarlijkse Sportgala in Den Helder plaats in Theater de Kampanje! Tijdens deze feestelijke avond worden uitzonderlijke topsporters in het zonnetje gezet voor hun buitengewone prestaties.
Wij willen iedereen graag uitnodigen om een kijkje te komen nemen. De inloop is vanaf 19.00 uur in Theater de Kampanje. Om 19.30 tot 21.00 uur is het programma. Daarna is er ruimte om na te praten. Het thema dit jaar is de Olympische Spelen in Parijs. Daarnaast verzoeken we alle gasten zich feestelijk te kleden me de dresscode ‘Touche of Gold’.

Het beloofd weer een prachtige avond te worden, waar alle Helderse topsporters in het zonnetje worden gezet. Tijdens de avond worden de gemeentelijke sportprijzen uitgedeeld door wethouder sport Fotigui Camara en ook presenteren de (inter-)nationale Helderse kampioenen van afgelopen seizoen zich tijdens de Kampioenenparade. Tijdens deze avond maken topsporters kans op diverse prijzen. Ze kunnen in de eerste plaats een gemeentelijke sportpenning verdienen. Daarnaast kunnen ze ook nog in de prijzen vallen voor een gemeentelijke sporttitel. Dat gaat om de categorieën: sportman, sportvrouw, sporttalent, sportploeg en oeuvreprijs. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een boordevol programma in petto, geheel in het thema van de Olympische Spelen in Parijs!

Inschrijven
De topsporters kunnen door vrienden en familie worden ingeschreven via de volgende link. Let wel goed op de voorwaarden waar de topsporters aan moeten voldoen. De inschrijving sluit uiterlijk 1 december. We zien graag de inschrijvingen tegemoet! Voor verdere vragen kan er contact worden opgenomen met Dani Bankert via: dbankert@teamsportservice.nl.