Divers kantoormeubilair van Gemeente Den Helder

Een nieuw stadhuis
De gemeente Den Helder is verhuisd van kantoor Kerkgracht en Verkeerstorenweg naar Willemsoord. Er zijn een aantal meubels die we niet meenemen naar de Oude Rijkswerf. Deze meubels mogen wij aanbieden aan verenigingen en stichtingen in Den Helder via de Helderse Uitdaging!

Interesse?

Kan jouw vereniging of stichting iets goed gebruiken? Reageer dan vóór maandag 11 december 2023 op deze advertentie door hier te klikken.
Geef in je bericht aan om welk(e) meubel(s) het gaat, je contactgegevens en de gewenste ophaaldag en tijd. Wij nemen vervolgens contact met je op om aan te geven welke meubels we je kunnen toewijzen en of de ophaaldag en ophaaltijd akkoord zijn.

Ophaaldagen:
De meubels kunnen opgehaald worden op maandag 18 december en donderdag 21 december van 09.00 tot 17.00 uur.