E-learnings Goed Sportbestuur en Vrijwilligersmanagement

Afgelopen maandag 11 december hebben wij samen met vele bestuurders, vrijwilligers en ouders de theater voorstelling ‘Kom op nou jongens’ bijgewoond. We mogen met trots delen dat dit een groot succes was. Een humoristische voorstelling over een positief sportklimaat!

Om dit succes een positief vervolg te geven wil ik jullie wijzen op de e-learnings Code Goed Sportbestuur en Vrijwilligersmanagement, deze e-learnings zijn vernieuwd! Deze 2 e-learnings kunnen gevolgd worden door het bestuur van sportclubs. Ze bieden informatie en praktische handvatten voor het goed en met plezier besturen van een club, en het aantrekken en enthousiasmeren van vrijwilligers. Belangrijk om te weten! Er zijn geen kosten verbonden aan het volgen van deze e-learnings.

Meer informatie: Vernieuwde workshops Code Goed Sportbestuur en Vrijwilligersmanagement – NOCNSF