Scholierenveldloop

Op woensdag 5 juni organiseert Team Sportservice Noordkop de 30e editie van de Scholierenveldloop op de atletiekbaan van SV Noordkop in Den Helder. Basisschoolkinderen hebben de kans om in hun categorie de snelste tijd neer te zetten en maken hiermee kans op mooie prijzen.

Van 14:30 uur tot 16:30 uur rennen kinderen uit groep 1 t/m 8 over de atletiekbaan van SV Noordkop. Dani Bankert van Team Sportservice Noordkop en medeorganisator van de Scholierenveldloop is enthousiast over deze editie: “Het is leuk dat we op deze manier weer alle basisschoolkinderen in de gemeente Den Helder in beweging brengen. We kijken dan ook zeker uit naar deze jubileumeditie.”

Het wordt een middag vol energie. Met kinderen die over de atletiekbaan razen, hun eigen grenzen verleggen en vastberaden zijn om klasgenoten te verslaan. Voor de kleintjes in groep 1 en 2, en de deelnemers in de frame running categorie, wacht een uitdaging van 400 meter. De kinderen in groep 3 t/m 8 gaan de strijd aan over een afstand van 1000 meter.

Na elke ronde worden de beste deelnemers op het podium gehuldigd. De winnende school wordt later bekend gemaakt. Zij ontvangen ook de grote winnaarsbokaal.

Vragen over de Scholierenveldloop? Neem dan contact op met Lianne Steeman via: lsteeman@teamsportservice.nl.